Ingefära potatis sallad

Resept: Elina Innanen

Ingredienser:

  • Ungefär 800 g fasta potatisar
  • Halv röd lök
  • Halv eller hel burk av The Ginger People sushi ingefära
  • 1 kruka rucola
  • 1 kruka fräsch koriander

Avokado sås

  • 1 stor mogen avokado
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk citronjuice
  • salt

Gör så här:

  1. Skala potatisarna och koka dem.
  2. Hacka rödlöken och sushi ingefäran till mindre bitar.
  3. Krossa avokadon, olivoljan och citronjuicen till en massa t.ex. med gaffel. Blanda potatisarna, löken, ingefäran och avokado massan. Låt salladen smaksättas i kylskåpet
  4. Lägg till fräscha örter
  5. Ät gärna salladen samma dag så avokadon inte blir mörk.
Tillbaka